Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 25 maart 2022

Jeannet Speelman neemt afscheid van het raadswerk

Jeannet Speelman D66 De Fryske Marren

Jeannet Speelman heeft na acht jaar raadslidmaatschap moeten besluiten om te stoppen met het raadswerk. Ze schrijft hierover aan de leden: “Alles goed overwegende, heb ik moeten concluderen dat ik het gezinsleven en werk niet meer kan combineren met het raadswerk. Het was een enorm lastig besluit, zeker richting de maar liefst 700 voorkeurstemmers. Maar ik wil het beste voor D66 en dat betekent voor nu dat ik het stokje door ga geven.”

Op een later tijdstip zullen we als D66 De Fryske Marren met elkaar aandacht aan het afscheid van Jeannet Speelman besteden. Want dat is meer dan verdiend. Maar bij deze willen we Jeannet alvast bedanken voor alle inzet die zij de afgelopen acht jaren heeft gegeven voor D66 De Fryske Marren!